Heeft u al aan een begrafenis fotograaf gedacht?

Wanneer iemand komt te overlijden kan een begrafenis fotograaf het moment van de uitvaart voor u vastleggen. Tegenwoordig wordt hier steeds vaker voor gekozen. Dit komt omdat men in de meeste gevallen in een emotionele achtbaan terecht komt na het overlijden van een dierbare en de uitvaart in een roes wordt meegemaakt. Meestal komt later pas de rouwverwerking wat met name bij kinderen het geval is.

Een begrafenis fotograaf kan de herinnering van een afscheid vastleggen waar u later troost in kunt vinden. Dit zal een bijdrage leveren aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Daarom ben ik zo dankbaar dat ik dit vak mag uitoefenen. Ik mag nabestaanden een onschatbare waarde meegeven.

Wat kunt u verwachten?

Wilt u een begrafenis fotograaf laten fotograferen tijdens een uitvaart? Dan maak ik graag een afspraak met u of de uitvaartverzorger. Hier kunnen de momenten die moeten worden vastgelegd worden besproken. Tijdens de uitvaart zal er met respect en op discrete wijze worden gefotografeerd.

De laatste hand op de kist, iemand die spreekt, iemand die huilt of wellicht even lacht, de rouwstoet en de sprekende gezichten van de nabestaanden. Dit zijn allemaal momenten die op een later moment een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Het telefoonnummer is op de website te vinden. Of laat uw gegevens gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten.   

   Contact    Portfolio