Een foto van een begrafenis waar u troost in vindt

Wanneer u in een rouwverwerking komt, kan een foto van de begrafenis enorme troost bieden. Meestal komt deze verwerking ook pas na de uitvaart van een dierbare. Wanneer iemand komt te overlijden, komen de nabestaanden in een emotionele achtbaan terecht. In deze tijd moet er veel worden geregeld. Op de dag van de uitvaart wordt niet altijd alles bewust meegemaakt. De verwerking komt pas later en met name bij kinderen is dit het geval.

Een foto van de begrafenis kan hierbij troost bieden. Daarom wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van uitvaartfotografie. De reden waarom ik mijn vak met veel dankbaarheid uitoefen is omdat ik nabestaanden een onschatbare waarde mee kan geven.

Foto begrafenis

Neem contact op

Wanneer u een professionele foto van een begrafenis wenst die op discrete wijze en met respect wordt gemaakt, dan ben ik u graag van dienst. Het is raadzaam om zo spoedig mogelijk contact met mij op te nemen om voor de uitvaart een afspraak te maken. Graag bespreek ik tijdens een kort gesprek met u of de uitvaartverzorger de momenten die vastgelegd moeten worden. Denk hierbij aan de rouwstoet, even die laatste hand op de kist, de bloemen, de mensen die spreken, een traan of misschien wel even die glimlach.

Het telefoonnummer is te vinden op de website voor het maken van een afspraak of wanneer u slechts een vraag heeft. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten.

   Contact    Portfolio