De foto van een uitvaart kan u troost bieden tijdens rouwverwerking

Een foto van de uitvaart is misschien niet het eerste waar u aan denkt als een dierbare komt te overlijden. Echter zijn er tegenwoordig steeds meer nabestaanden die graag een uitvaart gefotografeerd willen hebben. De reden hiervan is dat een foto van een uitvaart troost kan bieden tijdens de rouwverwerking, maar natuurlijk ook daarna.

Voor uitvaartfotografie kan ik u uitstekend van dienst zijn. Ik heb mij hier in gespecialiseerd en door de ervaring die ik op doe, kom ik er telkens weer achter dat ik nabestaanden een onschatbare waarde mee kan geven. Hierdoor beoefen ik mijn vak met veel dankbaarheid uit.

Foto uitvaart

Neem contact op

Een foto van een uitvaart voor de nabestaanden kan ik op een professionele wijze voor u maken. Ik zal op een respectvolle wijze en zeer discreet fotograferen. Denk hierbij aan de waardevolle momenten tijdens de uitvaart, zoals de rouwstoet, even die laatste hand op de kist, de bloemen, de mensen die spreken, de arm van troost om iemand heen, of een traan.

Graag bespreek ik voor de uitvaart met de uitvaartverzorger of met u af wat u gefotografeerd wilt hebben. Het telefoonnummer hiervoor is te vinden op de website voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten.

   Contact    Portfolio