Een rouwfotograaf kan een onderdeel zijn in de rouwverwerking

Nabestaanden beleven in vele gevallen een begrafenis of crematie in een roes. Daarom kan een rouwfotograaf een belangrijk onderdeel zijn in de rouwverwerking. Een uitvaart is vaak een emotionele achtbaan waarbij er nog niet altijd sprake is van verwerking. Met name bij kinderen is dit vaak het geval. Zij stellen een rouwverwerking vaak uit. Een rouwfotograaf kan de herinnering van een uitvaart vastleggen zodat u (evenals de kinderen) later in alle rust deze momenten kunt bekijken en hier troost in kunt vinden.

Mijn vak brengt veel dankbaarheid met zich mee omdat ik nabestaanden een onschatbare waarde mee kan geven.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u gebruik wilt maken van een rouwfotograaf dan kan ik u uitstekend van dienst zijn. Graag maak ik met u of de uitvaartverzorger een afspraak om de momenten van de uitvaart, die gefotografeerd moeten worden, door te spreken. Vervolgens zal er tijdens de uitvaart met respect en op discrete wijze worden gefotografeerd. Denk hierbij aan het vastleggen van een hand op de kist, de rouwstoet, een traan en misschien wel een lach. De nabestaanden die ieder op hun eigen manier de uitvaart beleven zullen worden vastgelegd. Hierdoor kan dit moment een bijdrage leveren aan de rouwverwerking. Of dit kan worden getoond aan bijvoorbeeld familie of vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Dit kan via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten.

   Contact    Portfolio