Heeft u al aan een uitvaartfotograaf gedacht?

Tegenwoordig wordt er tijdens een uitvaart steeds vaker een uitvaartfotograaf ingeschakeld. Dit om later tijdens de rouwverwerking troost en steun te vinden aan de beelden die op de dag zelf meestal in een roes aan u voorbij zijn gegaan. Tevens kunnen foto’s van een uitvaart ook steun geven aan mensen die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Of voor kinderen die tijdens de uitvaart te jong waren om dit zich later nog te kunnen herinneren.

Een foto brengt een onschatbare waarde met zich mee. Dat is de reden waarom ik mij heb gespecialiseerd in uitvaartfotografie.

Uitvaartfotograaf

Wat kunt u doen?

Om een beroep te doen op een uitvaartfotograaf kunt u het beste contact met mij opnemen. Graag ga ik met u of de uitvaartverzorger in gesprek om de uitvaart door te spreken. Op zeer professionele wijze zal ik discreet te werk gaan. Ik zal de speciale en ontroerde momenten vastleggen. Denk hierbij aan de rouwstoet, die laatste hand op de kist, de bloemen, de mensen die spreken, de arm van troost om iemand heen, een traan of misschien wel even die glimlach. Voor een betere indicatie verwijs ik u naar mijn portfolio op de website.

Neem gerust contact met mij op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Ook kunt u uw vraag en gegevens achter laten op de contactpagina. Ik neem dan spoedig contact met u op.

   Contact    Portfolio